Gel Blaster Danmark

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Gelblaster.dk

Priser

På GelBlaster.dk er alle priser angivet i danske kroner og inkluderer moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til at ændre priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

GelBlaster.dk accepterer betaling via MobilePay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal og bankoverførsel. Betalingen trækkes først fra din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK, danske kroner, og inkluderer moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

GelBlaster.dk bestræber sig på at sende ordrer modtaget inden kl. 15 samme dag; ellers sendes de næste hverdag. Vores lager er placeret i København, og vi leverer til hele Danmark. Fragtpriser starter fra 29 kr.

Varerne sendes med DAO, Post Nord eller GLS.

Bemærk: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, flyttes pakken til det nærmeste udleveringssted, og du vil blive underrettet. Ved problemer bedes du kontakte udbyderens kundeservice. Levering sker alle hverdage, og din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. Visse varer kan have særlige leveringsbetingelser, som vil blive angivet før købet.

Oplysninger

Ved køb på Gelblaster.dk accepterer du følgende:

 • Du er over 14 år.
 • Du er klar over, at Gel-kugler og Gel Blaster-våben ikke er egnet til børn; minimumsalderen er 14 år.
 • Opbevaring og brug af vores produkter sker på eget ansvar, og Gelblaster.dk påtager sig ikke ansvar for brugen/opbevaringen af disse produkter.
 • Du skyder ikke efter andre, hovedet eller halsen.
 • Du bruger altid beskyttelsesbriller.
 • Gel-kugler bør ikke indtages, da de kan vokse sig 50% større og være farlige ved indtagelse.
 • Du er selv ansvarlig for brugen af vores produkter.

Gavekort

Vilkår for elektroniske gavekort fra Gelblaster.dk (herefter kaldet "gavekort") udstedt af Gelblaster.dk.

Salg og levering

Vores gavekort er digitale og ikke fysiske. Når du har betalt for et gavekort, sendes det via e-mail til den angivne adresse. Gavekortet kan ikke konverteres til kontanter eller refunderes. Gavekort udstedt som følge af reklamation kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter.

Anvendelse af kortet

Gavekortet kan bruges som betaling på www.gelblaster.dk for alle produkter.

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen, medmindre andet fremgår af selve gavekortet. Gavekortet kan ikke indløses til kontanter eller refunderes.

Bortkomst og misbrug af kortet

Gavekortet kan bruges til betaling af indehaveren uden identifikation, da det ikke er knyttet til en kode eller andre sikkerhedsforanstaltninger. Bortkomst og misbrug af gavekortet er dit ansvar og risiko; bortkomne eller misbrugte gavekort erstattes ikke af Gelblaster.dk. Gavekortet kan ikke spærres, hvis det mistes.

Beløbsgrænse

Det maksimale beløb for et gavekort er 1500 DKK, medmindre der er indgået en særlig aftale med Gelblaster.dk.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke for fejl eller skader forvoldt ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Reklamationsretten bortfalder ved dekonstruktion af produktet eller på anden måde påføring af skade. Kontakt os ved returnering, reklamationer eller brug af fortrydelsesretten, da vi vil sende et link til vores returportal. Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.

Vi advarer mod indtagelse af vores gelkugler, da de optager store mængder væske og kan være farlige. De er ikke giftige, men bør ikke indtages.

Refusion

Ved refusion, vedhæft venligst bankoplysninger (reg.nr. og kontonr.) for overførsel af det aftalte beløb. Disse oplysninger kan gives pr. mail, da de ikke er følsomme og kun anvendes til refusion.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren, får den sidste vare i fysisk besiddelse, får det sidste parti/dele i fysisk besiddelse (ved levering af flere partier/dele), eller får den første vare i fysisk besiddelse (ved regelmæssig levering over en bestemt periode). Returneringsomkostninger betales af dig. Fortrydelsen skal meddeles os senest 14 dage efter købet, og du skal returnere forsendelsen senest 14 dage efter fortrydelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@gelblaster.dk, og du skal tydeligt angive, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Hvis varen ikke afhentes inden for den angivne frist, vil den automatisk blive returneret til os, og du pålægges ansvaret for betalingen af det fulde beløb. Ønsker du at få din ordre tilsendt igen efter manglende afhentning, pålægges du selv udgiften hertil.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Brugte eller slidte varer.
 • Varer lavet efter forbrugerens specifikationer eller med tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, der ikke egner sig til returnering af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager, og hvor forseglingen er brudt.
 • Varer, der på leveringstidspunktet bliver uløseligt blandet med andre.
 • Varer med brudt plombering.
 • Påbegyndte ikke-finansielle tjenesteydelser med forudgående udtrykkeligt samtykke og anerkendelse af fortrydelsesrettens ophør ved fuld udførelse.
 • Digitalt indhold uden fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forudgående udtrykkeligt samtykke og anerkendelse af fortrydelsesrettens ophør.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner, undtagen abonnementer.
 • Aftaler indgået på offentlige auktioner.

Returnering

Send din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter brug af fortrydelsesretten. Du betaler direkte omkostningerne ved returnering og bærer risikoen for varen indtil modtagelsen. Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen, og udfyld vores Fortrydelsesformular for hurtigere ekspedition. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi ved anden håndtering end nødvendigt for at fastslå dens art, egenskaber og funktion. Tilbagebetaling sker ved fuld modtagelse af varen, og vi refunderer alle betalinger, inklusive leveringsomkostninger (undtagen ekstra omkostninger ved anden leveringsform end den billigste standard), inden for 14 dage fra modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Refusionen sker med samme betalingsmiddel som ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde beløbet, indtil varen er modtaget retur.
Hvis du ønsker at returnere din ordre, kan du kontakte os, og vi vil sende et link til vores returneringsportal.

44 52 49 45
TM Shop

Persondatapolitik

For at kunne indgå aftale og handle på vores hjemmeside kræves følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Købsoplysninger

Vi behandler dine oplysninger for at levere varen og behandle henvendelser vedrørende dit køb i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Læs mere om behandlingen, sletning og dine rettigheder som registreret i vores politik.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, kan du sende klagen til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage på EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiv vores e-mailadresse info@gelblaster.dk ved klagen.

Der tages forbehold for fejl og ændringer

📦Fri fragt over 549,-

Handler du for under 549kr så har vi billig fragt i Danmark, kun 39kr for levering i hele Danmark.

🌟Pålidelighed

Du kan handle med ro i maven hos os, du kan se vores Trustpilot, som beviser at vi lever op til dine forventninger.
Kundeservice i TOP 💪🏻

⚡Lynhurtig levering

Køber du inden kl. 14, bliver din ordre afsendt samme dag, hvis det er hverdag.

Ellers sender vi næste hverdag. Selve leveringen tager 1-3 hverdage.